Билети

Работно време и билети

Природонаучният музей в с. Черни Осъм посреща посетители всеки ден от 08:00 до 17:00 часа, без почивен ден. Очакваме Ви целогодишно в залите на музея!

Билети:

ВидЦена
Учащи и пенсионери2,00лв.
Възрастни3,00лв.
Семеен билет8,00лв.

Групови посещения:

ВидЦена
Групи деца, учащи и пенсионери над 20 души1,00лв. / човек
Групи възрастни над 20 души1,50лв./човек

Посещението в музея е безплатно за:

  • Деца до 7г.
  • Хора с увреждания
  • Придружители на хора с увреждания
  • Представители на други музеи
  • Всички посетители, всяка последна сряда от месеца

ОРГАНИЗИРАНИ ГРУПОВИ ПОСЕЩЕНИЯ

СЕМЕЙНИ ПОСЕЩЕНИЯ
ПОСЕЩЕНИЯ ЗА УЧИЛИЩА

Искате ли да научите повече за чудния свят на Балкана?

Удобства:

Паркинг: Пред музея има паркинг, който побира до 4 автомобила. Посетителите могат да използват и паркинга на училището за планински водачи, което се намира непосредствено до музея. Ако всички тези места са заети, можете да продължите през моста и да завиете веднага вдясно. Улицата там е достатъчно широка, за да оставите превозното си средство.

Груповите посещения с автобус са улеснени от широкото пространство около музея, където автобусите могат да изчакат групата.

Хранене: Рано или късно всеки огладнява! Ако сте предвидили да останете в района на музея за по-дълго време, ви препоръчваме да си подготвите нещо за хапване. Музеят не предлага храна и напитки в или около сградата.

Ако пък просто ще ни посетите, със сигурност сте забелязали множеството ресторанти в с. Орешак, които се надпреварват кой да готви по-вкусно от останалите. Опитвали сме гозбите им целенасочено и можем да ги препоръчаме с две ръце.

В Черни Осъм наскоро отвори врати и ресторант Колибито, който се намира в центъра на селото.

Места за отдих: Около музея ще откриете широко зелено пространство за отдих с дървени маси и пейки, където можете да поседнете и да се насладите на песента на птиците и реката.

Back to top button