Вашите отзиви

Вашите отзиви са важни за нас!

Още с откриването на музея през 1976 година, посетителите, които са имали възможността да се докоснат до приказното място, разположено в сърцето на Балкана, са знаели, че това е богатство.

Години наред те споделят своите впечатления в Книга за посетители поставена в музея.

За да станете част от голямото семейство на Природонаучния музей в село Черни Осъм и да усетите емоцията на хората, сме подбрали за вас няколко специални отзива от нашата книга.

През 1984-та година да посети музея идва директорът на МК „Орбита“  г-жа Денева и членове на Бюрото за младежки туризъм. Оказва се, че г-жа Денева е 1 000 000 посетител.

Три години по-рано в Природонаучния музей пристигат много специлани гости. Екипажът на „Съюз 33“ Николай Рукавишников и Георги Иванов – първият български космонавт.

Част от прекрасните пожелания и впечатления на посетителите ви показваме от поредната вълшебна книга от 2008 година.

Посетители от страната и отвъд нея посещават музея, за да научат с какво ни дарява природата всеки ден.

Преживяното от посетителите в музея ги кара да се връщат отново и отново.

Благодарим на всички за признанията към нашата работа. Вашата оценка ни окуражава да продължаваме да вървим напред и да правим това място още по-интересно, привлекателно и образователно за вас.

Отзивите, които записвате в нашата книга ни мотивират да работим за удовлетворяване на очакванията ви, популяризиране на българската природа и надграждане на посетителското преживяване.

За контакти с нас и допълнителна информация

 

Back to top button