„ДОМ – в обятията на българските планини“ – изложба на Иван Христов

Една магична изложба на Иван Христов до 10 август в музея

На 10 Юли 2023г. от 18:00ч. бе открита фотоизложбата „ДОМ – в обятията на българските планини“ на Иван Христов, съвместно със Зелени Балкани / Green Balkans NGO.
Изложбата се състои от 25 фотографии, които представят красотата на българските планини, съхранени в Европейската екологична мрежа НАТУРА 2000.
Фотографиите на Ivan Hristov photography Иван Христов показват спиращи дъха гледки от върхове и красиви планински пейзажи, уловени изкусно моменти на изгреви и залези, кадри, които ни изпълват с възхищение и преклонение. Безценното послание, което носят фотосите на автора е това, че ние хората сме само една малка част от тази прекрасна природа и трябва да се отнасяме отговорно към нея.

Откриването на изложбата в Природонаучния музей премина в приятна атмосфера с разговори между гостите и автора. Историите зад всяка снимка запленяваха присъстващите през вечерта. Полезната информация под всеки кадър, показва от коя защитена зона е той и интересна информация за местообитанието.

Заповядайте от 10-ти юли до 10- ти август в Природонаучен музей – Черни Осъм, където може да се потопите в тази вълнуваща фотоизложба.
Не пропускайте шанса да запазите вечния миг на красотата! На сайта
https://ivanhristov.net/shop-2/ може да поръчате принт на фотография от изложбата.
Всяка закупена фотография помага за засаждането на 7 дървета!

Свързани статии

Back to top button